Loading

Niko bedrijfsrestaurant

Werk
Scroll Down

Het bedrijfsrestaurant werd als 2de bouwfase van de verbouwing uitgevoerd, in aansluiting op de kleedkamers in hetzelfde gebouw. De grote open ruimte van 900m2 werd ontdaan van alle niet structurele elementen, de glazen gevel werd verwijderd en vernieuwd met een structureel beglaasde gevel. Het ontwerp voorziet in een technisch blok met bedrijfskeuken die voorziet in een capaciteit voor 350 personeelsleden, de eetzaal staat in contact met een groot terras en aangelegde tuin om ook buiten te eten. De indeling en technische voorzieningen in het plafond van de eetzaal volgen een stramien in het plafond dat orde en regelmaat oplegt in deze multifunctionele ruimte.

Het lichtgewicht meubilair is ergonomisch naar zitcomfort en eenvoudig stapelbaar/verplaatsbaar waardoor de volledige oppervlakte kan ontruimd worden voor feesten en/of congres. Centraal in de ruimte is een zithoek gepland waar men kan verpozen met aangepaste verlichting zodat deze zone ook in de avonduren dienst doet voor recepties ed.